Adegbuyi a ajuns la a saptea victorie consecutiva

benjamin adegbuyibenny adegbuyiVedeta circuitului Superkombat, Benjamin Adegbuyi, a bifat al saptelea succes consecutiv si al 13-lea prin KO din cariera, sambata noapte, la Denver, unde l-a infruntat pe gigantul Daniel Sam.

Sam este o cunostinta mai veche a baietilor de la Respect Gym, in urma cu doi ani Raul Catinas reusind sa-l invinga la decizie unanima, dar dup ace britanicul a fost numarat de trei ori in ultimele doua runde.

Cu victorii la Ismael Londt si Pavel Zhuravlev, ambele printr-o maniera impresionanta, Adegbuyi l-a speriat pe oponentul sau inca dinaintea partidei, Sam preferand sa adopte o tactica defensiva, fata de asaltul din primele secunde cu care ne-a obisnuit in ultimii ani.

Cu Alin Panaite la colt, Adegbuyi a stiut sa gaseasca bresa in garda lui Sam, care a incercat sa-si protejeze capul de croseele naucitoare ale romanului. Loviturile la picior si la corp l-au fortat pe Sam sa se descopere, iar Adegbuyi l-a incoltit in corzi si l-a trimis la podea cu una dintre specialitatile casei, croseul de dreapta.

Numarat sub privirile antrenorului sau Mike Passenier, Daniel Sam nu a mai avut forta sa se ridice in timp util, iar confruntarea s-a incheiat cu victoria sportivului roman, care a ajuns la al 17-lea succes din19 posibile.

Related posts

*

*

Top