Alice Ardelean, main-event in Polonia

alice ardeleanAlice Ardelean, sportiva din Satu Mare stabilita in Germania, va lupta vineri seara in main-eventul galei Ladies Fight Night, un eveniment programat la Lodz, in Polonia, si dedicat exclusiv confruntarilor feminine pe reguli MMA.

Una dintre cele mai spectaculoase din MMA-ul autohton, Alice se pregateste de ceva timp in Germania, iar in noiembrie a si disputat primul sau meci international, castigand prin TKO in repriza a treia confruntarea cu Daniel Kortmann, medaliata cu aur la IMMAF 2014.

Vineri seara, romanca va da piept, in limitele categoriei -52 kg, cu o sportiva mult mai experimentata, poloneza Sylwia Juskiewicz (4-4), care a revenit in cusca in acest an cu doua victorii consecutive, iar in cariera se poate lauda cu un meci echilibrat in fata actualei campioanei din UFC, Joanna Jedrzejczyk.

3 Comments

 1. Fabio said:

  Ce vrajeala, “cu o sportiva mult mai experimentata” Alice are mai multe meciuri MMA decat poloneza la activ. Si sa nu uitam meciurile ei in K1.

  • alin said:

   Fabio, vorbim de alt nivel. Am vazut sportivi care veneau dupa 100 de meciuri si erau spulberati de unii cu 15. Una peste alta, Alice are un examen foarte greu, iar daca il va trece, atunci va demonstra ca poate atinge topul mondial.

 2. Hebergeur said:

  pentru condi?iile pe care mi le-a oferit ?i colegilor mei cu care m-am antrenat.” spune Alice Ardelean intr-un comentariu pe Facebook.

*

*

Top