Avem medalie asigurata la Mondialele de tineret din Bulgaria

IMG-20140421-WA0001Romania si-a asigurat medalia de bronz la Campionatele Mondiale de tineret la box amator dupa ce dobrogeanul Mustafa Arsen a reusit sa-l invinga pe ucraineanul Artur Prygoda in sferturile de finala si a obtinut astfel biletele pentru penultima faza a competitiei. Miercuri, sportivul de la Farul Constanta va lupta pentru un loc in finala impotriva unui japonez.

Arsen continua forma excelenta pe care a aratat-o in primele zile ale competitiei care se desfasoara la Sofia, in Bulgaria, iar duelul cu Prygoda a fost la discretia sa, toti cei trei arbitri judecatori indicand 30-27 la finalul celor trei runde. Pentru Prygoda este al doilea an consecutiv in care rateaza medalie din cauza romanilor, in 2013, in Ucraina, pierzand la Europenele de juniori in fata lui Sorin Dobondi tot intr-un meci decisiv.

In semifinalele programate miercuri, Mustafa Arsen il va intalni pe niponul Hosaka Goh, care in sferturi a trecut de un cubanez. Pe langa faptul ca are asigurata medalia de bronz, elevul lui Relu Auras s-a calificat, datorita acestui rezultat, si la Jocurile Olimpice pentru tineret de la Nianjing, programate in aceasta vara.

Related posts

*

*

Top