Badoi a pierdut revansa cu Papadopoulos

claudiu badoi 1Claudiu Badoi s-a intors in ring dupa mai bine de sapte luni, insa revenirea nu s-a dovedit de bun augur, pierzand confruntarea de la Atena cu Stelios Papadopoulos, cel pe care anul trecut il invingea la decizie intr-un super-fight la Superkombat WGP Craiova.

Sportivul in varsta de 23 de ani de la Respect Gym a cedat la puncte disputa cu grecul, insa antrenorul Alin Panaite considera decizie total nedreapta, la fel si o mare parte dintre cei prezenti la eveniment, care au vazut meciul in favoarea romanului.

“Badoi a punctat clar de multe ori, chiar i-a deschis arcada lui Papadopoulos cu un genunchi din saritura. Cu exceptia unor lovituri pe contra, grecul nu a contat in acest meci. Am castigat mai clar decat anul trecut, insa mergem inainte. Eu ma bucur ca si-a revenit, a scapat de problemele cu sinuzita. Cu sigurnata in cateva luni va reveni din nou la forma de acum un an”, a declarat Panaite pentru luptatorii.ro

A fost al cincilea esec din cariera pentru Badoi, care a pierdut trei dintre confruntari cu rivalul sau Cristian Milea, in timp ce un altul a fost inregistrat in undercardul galei Superkombat Muntenegru din 2012. Cel poreclit “Printul” are insa 14 victorii la profesionisti, printre cei pe care i-a invins numarandu-se Marius Tita, de doua ori, sibianul Bogdan Stanciu si israelianul Alex Tropimov.

Related posts

*

*

Top