Badr Hari, eliberat conditionat din inchisoare

badrCopilul teribil al K-1, marocanul Badr Hari, va fi eliberat astazi conditionat dupa ce recursul sau a fost admis de Tribunalul din Amsterdam. Vicecampionul mondial ramane insa cu acuzatia de vatamare corporala grava si risca pana la 10 ani de detentie.

Arestat in vara dupa ce l-a agresat pe un om de afaceri olandez intr-un club, Hari fusese eliberat conditionat si in noiembrie, insa a incalcat termenii dupa numai 24 de ore si a revenit rapid dupa gratii.

Conform presei din Olanda, din colosul de 109 kilograme, marocanul a ajuns la numai 80, perioada de detentie afectandu-l serios. Desi va fi eliberat, sansele ca el sa urce in ring in perioada urmatoare sunt nule, atat din cauza problemelor fizice, dar si a faptului ca ii este interzis sa iasa din casa in intervalul orar 20:00 – 8:00.

In varsta de 28 de ani, Hari are in palmares 100 de victorii in K-1 si doar 11 infrangeri, cele mai cunoscute victime fiind Ruslan Karaev, Alistair Overeem, Ray Sefo, Semmy Schilt si Gokhan Saki. In 2007, a cucerit titlul K-1 la categoria grea (-100 kg) dup ace l-a invins pe Peter Graham, iar in 2008 a ajuns pana in finala piramidei K-1, pierduta pentru o lovitura interzisa.

Related posts

*

*

Top