Badr Hari va lupta in finala K-1 de un milion de dolari de la Zagreb!

badr1Organizatorii marii finale K-1 de pe 15 martie de la Zagreb au facut un anunt soc aseara, transmitand ca marocanul Badr Hari a primit un wild-card si il va inlocui pe australianul Ben Edwards, care a declarat forfait. In finala, baiatul rau din K-1 l-ar putea intalni chiar pe Catalin Morosanu, singurul roman calificat in Final 8.

Vestea surprinde pe toata lumea in conditiile in care marocanul abia a fost eliberat din inchisoare si este vadit slabit dupa conditiile de detentie.

Cu 20 de kilograme mai slab, Hari a reinceput antrenamentele si s-a pregatit in ultima perioada alaturi de Gokhan Saki, insa nimeni nu se astepta sa-l vada atat de repede in ring, in conditiile in care pana la gala mai sunt mai putin de 4 saptamani.

In ciuda anuntului facut de K-1, ramane de vazut daca marocanul se va bate in cele din urma sau nu cu Zabit Samedov in sferturile de finala, in conditiile in care procesul sau nu s-a incheiat, iar justitia i-a impus anumite restrictii. Nu se stie daca poate pleca din Olanda sau poate participa la un eveniment public, asa cum este finala K-1.

Hari (28 de ani) a disputat ultimul sau meci in mai 2012, atunci cand l-a invins greu pe Braddock Silva la Madrid. Cu Zabit Samedov, cel care ar urma sa ii fie adversar la Zagreb, a mai luptat o data la K-1 Final 16 din 2009, atunci impunandu-se prin KO in prima runda.

Conform unui anunt facut saptamana trecuta, in sferturi se vor mai disputa urmatoarele meciuri: Catalin Morosanu vs Pavel Zhuravlev, Cro Cop vs Jarrell Miller si Ismael Londt vs Hesdy Gerges.

Teoretic, daca ambii isi vor invinge adversarii, Morosanu si Hari s-ar putea intalni doar in finala competitiei, unde marele premiu anuntat este de un milion de dolari.

Related posts

*

*

Top