Bataia incasata de la Catinas l-a facut pe Guidon sa ia o decizie radicala

catinas guidonBrice Guidon, omul care in cariera sa se poate lauda ca i-a invins pe Rico Verhoeven,Petar Majstorovic, Hesdy Gerges si Mourad Bouzidi, a luat o decizie drastica dupa ce a fost facut KO de Raul Catinas la Superkombat Resita. Protejatul lui Jerome Le Banner a anuntat oficial ca se retrage din cariera de luptator profesionist la doar 28 de ani, la 10 de la debut, perioada in care a obtinut 29 de victorii si 11 infrangeri.

“Am luptat in Romania contra unui formidabil Raul Catinas. Din pacate, nu a mers cum am vrut eu. Arbitrul a oprit meciul in repriza a doua fara ca eu sa pot face ceva in tot timpul asta. Parca nu mai puteam sa fac nimic in ring”, si-a explicat francezul esecul pe pagina oficiala de facebook.

Acesta a transmis ca momentul in care a devenit tata l-a schimbat definitiv si incepand din aceasta luna o noua pagina se va deschide in viata lui. “Vreau sa am mai multa grija de printesa si de sotia mea. Nu vreau sa patesc ceva rau departe de casa. Va multumesc pentru sustinere si sunt pregatit pentru o noua viata”, a mai spus Guidon, care s-a batut in toate promotiile mari din lume, K-1, Glory, It’s Showtime si Superkombat in cei 10 ani petrecuti in ringul profesionist.

In 2011, cel poreclit “Nectar” a fost finalistul turneului Glory, pierzand greu la puncte in fata lui Gokhan Saki, iar in 2009 a ajuns pana in semifinalele turneului K-1 de la Tokyo.

Related posts

*

*

Top