Se bate pentru finala: Bogdan Juratoni si-a asigurat bronzul la Europenele de la Minsk!

juratoni-buteSingurul pugilist care a reprezentat Romania la Jocurile Olimpice, Bogdan Juratoni, a ramas ultimul tricolor in competitie la Campionatele Europene de la Minsk.  Acesta l-a invins pe favoritul gazdelor, Vitali Bondarenka, in sferturile de finala si are asigurata medalia de bronz.

Bogdan Juratoni, medaliat cu bronz la Mondialele din 2011, s-a impus fara probleme cu Bondarenka, fiind declarat castigator cu decizie unanima, scor 3-0, de cei trei arbitri-judecatori selectati de calculator din totalul de 5: 29-28, 29-28, 29-28.

In semifinale, dinamovistul va da piept cu ungurul Zoltan Harcsa, cap de serie numarul 3, marea speranta a vecinilor din vest pentru acest turneu. In varsta de 20 de ani, Harcsa a participat anul trecut la Jocurile Olimpice de la Londra, fiind invins in turul al 3-lea de viitorul vicecampion olimpic, Esquiva Falcão Florentino, scor 10-14.

Cel de-al doilea roman care a luptat in sferturi, Mihai Nistor, a cedat in fata campionului mondial Magomedrasul Medjidov ca urmare a faptului ca a fost descalificat de arbitru in ultima repriza. Pana in acel moment, conform judecatorilor, azerul conducea cu 20-17.

Related posts

*

*

Top