Benjamin Adegbuyi s-a transformat in cosmarul ucrainenilor

adegbuyiSportivul originar din Cluj-Napoca a inregistrat a treia victorie in fata unui sportiv ucrainean. Cel poreclit “Mr Gentleman Hammer” l-a invins inainte de limita pe colosul Dimitryi Bezus (1,99 m, 119 kg) in repriza a doua a galei Glory care a avut loc sambata la Zagreb si ramane neinvins in ultimele 16 luni.

Sub privirile legendarului Evander Holyfield, Benjamin Adegbuyi a inceput in stilul characteristic duelul (n.r. 8 meciuri din 17 se incheiasera in prima repriza), insa Bezus a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-l bloca. A tinut, a impins, pana cand arbitrul l-a depunctat si a fost nevoit sa iasa din carapace.

A fost momentul in care vedeta din Superkombat si-a intrat in rol, trimitandu-l de doua ori la podea pe ucrainean, iar confruntarea s-a incheiat aproape de finalul rundei a doua, atunci cand Bezus a fost numarat pentru a treia oara, ca urmare a unei lovituri inalte de picior expediate de roman. Dupa Sergey Lascenko si Pavel Juravlev, Bezus este al treilea ucrainean care se recunoaste invins de sportivul pe jumatate nigerian.

Cu 16 victorii si doar doua esecuri la profesionisti, Adegbuyi este considerat unul dintre cei mai buni luptatori din lume la categoria grea in momentul de fata, portalul LiverKick plasandu-l pe pozitia a 8-a. Cel mai probabil, urmatorul meci al luptatorului de la Respect Gym va avea loc in luna mai, in cadrul circuitului Superkombat.

Related posts

*

*

Top