Benny Adegbuyi a intrat din nou în Top 10 mondial

adegbuyiLa câteva zile după ce l-a învins pe campionul Superkombat la categoria grea, Ismael Londt, Benny Adegbuyi a fost inclus din nou în topul celor mai buni 10 luptători de stand-up din lume la categoria grea. În urmă cu opt luni, sportivul pregătit de Alin Panaite intra pentru prima oară în acest clasament graţie victoriilor cu Mladen Brestovac şi Sergey Lascenko.

Sportivul pregătit de Alin Panaite a ajuns la al treilea succes din 2013 după ce în primăvară câştigase clar duelurile cu Mohamed Bellazar şi Jairzinho Rozenstruik, iar în acest moment a atins cota de 13 victorii la profesionişti din 15 posibile. Colosul cu origini nigeriene a debutat în Superkombat la prima ediţie din 2011, la Râmnicu-Vâlcea, cu un KO impresionant aplica celui mai mic dintre fraţii Poturak, Dzenan.

În prezent, conform Liverkick, cea mai cunoscută publicaţie internaţională dedicată artelor marţiale de stand-up, Adegbuyi este plasat pe locul 9, în timp ce Londt a coborât pe 10. Topul este dominat în continuare de Semmy Schilt, în timp ce un alt român prezent este Daniel Ghiţă, pe 3.

Related posts

*

*

Top