Benny Adegbuyi a urcat pe locul 8 mondial!

Sportivul antrenat de Alin Panaite la Respect Gym este marea surpriză din 2012 în K-1. Câştigător al Superkombat Varna, iar mai apoi cu cea mai rapidă victorie de la K-1 Final 16 într-un super-fight, românul de origine nigeriană Benjamin Adebuyi a reuşit o mare surpriză la Superkombat Final Elimination, învingându-l prin KO pe Sergey Lascenko, nimeni altul decât campionul Superkombat din 2011.

Succesele din ultima jumătate de an l-au adus pe colosul de 1,98 metri în topul mondial, acolo unde nici nu visa acum doi ani, când s-a apucat de sportul de performanţă şi avea peste 140 de kilograme. “Trăiesc un vis, iar acum încerc să mă bucur de el. Pe 22 decembrie am finala Superkombat şi chiar îmi doresc să câştig marele premiu, un Mitsubishi Pajero. Ar fi un an perfect pentru mine”, a spus Adegbuyi pentru luptatorii.ro

Conform clasamentelor întocmite de LiverKick, portalul specializat în K-1, Adegbuyi a intrat direct pe locul 8 în top, în timp ce Lascenko ocupă locul 9, iar legendarul Peter Aerts se află pe 10. Lider rămâne olandezul Semmy Schilt, în timp ce poziţia secundă este ocupată de Daniel Ghiţă, iar pe 3 se află turcul Gokhan Saki.

Related posts

*

*

Top