Bogdan Dinu, despre experienta din Rusia: Sper sa pot boxa si eu in gala Klitschko vs Povetkin

Supergreul Bogdan Dinu s-a antrenat timp de aproape trei saptamani, la Moscova, cot la cot cu rusul Alexander Povetkin, omul in care se pun toate sperantele ca va interupe hegemonia fratilor Klitschko pe 5 octombrie, atunci cand este programata confruntarea cu Wladimir pentru titlurile WBA, IBF, WBO si IBO pe masa.

Neinvins in cele 9 meciuri pe care le-a disputat la profesionisti, buzoianul a fost ales alaturi de alti trei grei pentru a fi sparring-partner pentru rusul in varsta de 33 de ani. “Ne-am pregatit intr-o baza olimpic de cinci stele, de langa Moscova. M-am adaptat destul de repede, am facut de trei ori pe saptamana sparring cu Povetkin. A fost o experienta extraordinara pentru mine”, a spus Bogdan Dinu pentru luptatorii.ro

Pe langa Dinu, alaturi de Povetkin s-a mai antrenat francezul Johhan Duhaupas (29-1-0), americanul Bryan Trevor (8-0-0) si veteranul Michael Grant (48-5-0), iar conform promotorului Rudel Obreja, cu unul dintre ultimii doi chiar ar putea exista o confruntare pe 5 octombrie.

“Incercam sa rezolvam un meci pentru Bogdan in aceeasi gala, exista anumite discutii pentru un duel cu unul dintre cei doi americani, sa vedem ce se va intampla”, a spus Obreja, confirmat de Dinu: “Sper sa pot boxa si eu in gala Klitschko vs Povetkin. Ar fi ceva extraordinar!”

Tara noastra va avea cu siguranta minim un reprezentant gala de la Moscova, fostul detinator al centurilor IBF International si Intercontinental, Iulian Ilie, urmand sa-l infrunte pe fostul campion olimpic Rakim Chakhkiev intr-un meci pe durata a 10 reprize in limitele categoriei cruiser.

Related posts

One Comment;

  1. lumanari parfumate said:

    Nu mai folositi cuvantul supergreu pentru ca nu exista aceasta categorie,nu exista
    categoria supergea!!!

*

*

Top