Bogdan Dinu si Lucian Bot lupta astazi pentru coroana Biggers Better 2013

bogdan dinuLucian Bot si Bogdan Dinu si-au aflat aseara adversarii pe care ii vor infrunta in primul tur al piramidei finale Biggers Better, care va avea loc in aceasta seara, la Lisabona. Cei doi au avut noroc la tragerea la sorti si se pot confrunta doar in finala competitiei castigate in urma cu doi ani de Constantin Bejenaru.

Campion Biggers Better Slovacia, Lucian Bot il va infrunta in al doilea sfert de finala pe polonezul Tomasz Sarara, castigatorul Biggers Better Polonia, acolo unde l-a invins, printre altii, si pe Iulian Ilie. Dupa ce s-a antrenat la Respect Gym in ultimele doua luni, Bot s-a declarat mult mai increzator in sansele sale. “Ma simt mult mai bine de cand ma pregatesc cu Alin Panaite. Mi-a redat increderea de care aveam nevoie. Va fi un turneu extrem de dificil, insa am sansa mea”, a spus Bot.

In cazul unui succes, sportivul originar din Cluj il va infrunta pe castigatorul dintre grecul Evgenios Lazaridis si belgianul Mathieu Kongolo, ultimul cunoscut publicului din Romania dupa ce in noiembrie a participat la Superkombat Final Elimiantion Ploiesti.

lucian bot

Neinvins pana in prezent la profesionisti, buzoianul Bogdan Dinu este programat sa dispute al treilea sfert de finala impotriva lituanianului Sergei Maslobojev, un specialist in MMA si kickbox, dar care a impresionat la ultima piramida Biggers Better, castigand fara drept de apel toate cele trei meciuri.

O victorie i-ar asigura lui Dinu calificarea in semifinale, acolo und ear urma sa dea piept cu invingatorul dintre Fabrice Aurieng si Milen Paunov. De altfel, acestia doi din urma sunt printre cei mai experimentati pugilisti din marea finala Biggers Better, in urma caruia, campionul va primi o coroana de campion, dar si un cec in valoare de 25.000 de dolari.

Gala Biggers Better King este programata sa inceapa de la ora 22:00, ora Romaniei, si va fi transmisa in direct de Eurosport.

panaite dinu bot

Related posts

*

*

Top