Bogdan Stoica îşi confirmă supremaţia: Victorie clară la Superkombat New Heroes Dubai

bogdan stoica dubai1Revenit în ring la începutul lunii aprilie, campionul Superkombat la categoria -91 de kilograme, Bogdan Stoica, a obţinut un nou succes fără probleme. Românul a câştigat la decizie duelul cu dublul campion mondial de wushu, iranianul Eisa Ramazani, după ce şi-a trimis adversarul de două ori la podea de-a lungul celor trei runde.

Sportivul în vârstă de 23 de ani a fost vedeta galei Superkombat New Heroes Dubai, a patra de acest gen organizată de Eduard Irimia după cele din Croaţia, Brazilia şi Austria. Conceptul este destinat descoperirii de noi sportivi pentru promoţia românească, în prezent lider la nivel european.

Neînvins din 2011, atunci când a pierdut duelul cu turcul Hakan Aksoy din cauza unei accidentări, cel mai mic dintre fraţii Stoica şi-ar putea apăra titlul mondial la finalul acestui an, un challenger urmând să fie stabilit în perioada următoare.

Tot în Dubai, într-un super-fight de calificare, suedezul Tofan Pirani l-a învins prin KO, după o lovitură înaltă de picior, pe britanicul Joe Boobyer, astfel că va lupta pe 28 septembrie în al treilea Grand Prix Mondial de Superkombat.

Related posts

*

*

Top