Bombardierul Pascu: Superkombat e podul spre UFC

ion pascu mma

Considerat cel mai bun luptător de MMA din România, Ion ”Bombardierul” Pascu anunţă că este pregatit pentru gala Superkombat Torino, programată sâmbătă, în Pala Alpitour, unde îl va întâlni pe croatul Ivan Brglujan.

În drumul său spre UFC, unde îşi doreşte să pătrundă cât mai curând, Ion Pascu debutează în Superkombat in gala de la Torino şi este gata să facă un alt meci spectaculos prin care să-şi impresioneze fanii. Faţă de alte lupte, de această dată s-a antrenat în România, unde staff-ul său i-a creat cele mai bune condiţii. Este pregătit la cel mai înalt nivel şi n-are niciun fel de emoţii, după cum a declarat, în exclusivitate, pentru luptătorii.ro.

„Pentru mine, lupta în sine este cea mai importantă. Nu contează adversarul sau locul unde lupt, ma concentrez strict pe ceea ce am de făcut în cuşcă sau în ring. Atâta vreme cât sunt pregătit n-am emoţii, ele apar abia atunci când ştiu că nu sunt sută la sută. Momentan, nu ştiu mai nimic despre croatul cu care voi lupta, dar uitându-mă pe palmares sunt peste el. Sunt încrezător şi sper să fac încă un meci mare”, afirmă Pascu (13 victorii – 5 înfrângeri), care se va bate în cadrul categoriei semigrea plus şi după reguli MMA cu croatul Ivan Brglujan (9-11).

”Bombardierul”, care are patru victorii consecutive,  vrea să profite din plin de debutul în Superkombat, circuit prin intermediul căruia îşi propune să ajungă în UFC: „Toate meciurile pe care le am mă ajută să fac paşi importanţi spre UFC, cu atât mai mult Superkombat, având în vedere că gala de la Torino va fi foarte urmărită. Superkombat e podul meu spre UFC. E un moment important în cariera mea, toţi ochii vor fi pe această gală. Sunt obişnuit să lupt în străinătate, dar acum va fi cu totul special, având în vedere că mii de români din Diaspora aşteaptă acest eveniment”.

Pascu a avut şi un mesaj pentru fanii din Pala Alpitour, dar şi pentru telespectatorii din ţară, care vor urmări gala Superkombat de la Torino în direct la sport.ro: „Să fie atenţi la meci, voi încerca să-l fac KO cât mai repede şi n-aş vrea să rateze acel moment. Sper să le ofer şi acum un meci spectaculos şi îi rog să fie alături de mine, nu o să-i dezamăgesc. Va fi o gală senzaţională, nu poate să fie altfel atunci când pe afiş sunt nume precum Moroşanu, Bogdan Stoica sau Cătinaş”.

Biletele pentru gala Superkombat Torino de sâmbătă, 12 decembrie, se găsesc în toate magazinele româneşti din Torino, dar şi pe site-urile piemonteticket.it şi ticketone.it, în timp ce evenimentul va putea fi urmărit în direct şi în România, de la ora 20:00, pe Sport.ro.

Related posts

*

*

Top