Boxul amator se muta la DNA. Bute i-a inapoiat banii lui Obreja!

Cinci dintre membrii Biroului Federal sunt astetapti azi la DNA pentru a fi audiati in cazul galei organizate de Rudel Obreja in urma cu un an. Seful federatiei este plecat in Canada, unde va asista la meciul lui Bute de pe 3 noiembrie.

Procurorii doresc sa afle cum s-a ajuns la concluzia in cadrul FR Box ca firma lui Obreja este in masura pentru a organiza evenimentul, dar si despre faptul ca federatia este acum datoare cu aproximativ 200.000 de euro catre actualul presedinte, in conditiile in care acesta s-a folosit de intreaga logistica a forului.

Fanel Trandafir, Vali Vranceanu, Cristi Constantinescu si Titi Tudor sunt printre numele convocate la sediul DNA pentru a dat explicatii dupa ce Departamentul de Lupta Antifrauda (DLAF) a sesizat posibile acte de coruptie la evenimentul din iulie 2011 si unde statul roman a investit 1,5 milioane de euro.

In total, gala Bute a avut incasari de aproape 3 milioane de euro, iar conform primelor informatii, citate de gsp.ro, jumatate ar fi intrat in contul pugilistului, insa acesta i-a returnat banii lui Obreja peste numai doua saptamani de la sfarsitul evenimentului.

Related posts

*

*

Top