Castigatorul selectiilor Superkombat din Grecia, la pregatire in Romania

giannis stoforidisGrecul Giannis “Big Stofo” Stoforidis, marele castigator al selectiilor Superkombat, care au avut loc acum trei saptamani in Grecia, s-a pregatit in ultima perioada in Romania alaturi de vedete deja consacrate ale circuitului condus de Eduard Irimia.

Sportivul in varsta de 23 de ani a fost in cantonament alaturi de Respect Gym Bucuresti la Baile Herculane si s-a pregatit cot la cot cu Benny Adegbuyi, fratii Andrei si Bogdan Stoica, dar si conationala sa Kallia Kouruni, care se afla la a doua experienta in Romania dupa ce s-a antrenat sub comanda lui Alin Panaite si la finalul anului trecut.

Stoforidis (104 kg) va avea primul meci oficial din acest an pe 23 februarie, la Opatija, in Croatia. Acolo, grecul il va infrunta pe slovenul Uros Velicevic intr-un super-fight eliminatoriu pentru a accede intr-unul dintre galele World Grand Prix Superkombat din acest an.

eduard irimia stoforidis

De altfel, la finalul cantonamentului de la Herculane, acesta a tinut mortis sa isi faca o poza cu statuia lui Hercule, eroul din mitologia greaca. “Sper ca aceasta conjunctura sa imi fie favorabila. M-am pregatit in orasul lui Hercule din Romania, asa ca vreau sa demonstrez in ring ca sunt un sportiv valoros”, a afirmat Stoforidis.

Este un sportiv care poate creste mult in urmatoarea perioada, cu siguranta are toate sansele de a deveni un sportiv important in Grecia. Alin Panaite, antrenor Respect Gym

Related posts

*

*

Top