Centrul de Excelenta de la Valcea, tot mai aproape de realitate

bobocConsiliul Local Ramnicu Valcea a votat din nou in unanimitate infiintarea Centrului de Excelenta in Box, astfel ca sigur din toamna, iar primii 30 de tineri boxeri vor incepe cursurile Liceului Forestier sub indrumarea unor specialisti indicati de Ministerul Educatiei. Toti pugilistii selectati sa faca parte din centru vor fi cazati in regim de internat la Ramnicu Valcea, iar conform oficialilor, se va pune mult accentul si pe studiu.

“Ma bucur ca am gasit sprijin din partea tuturor consilierilor, indiferent de culoarea lor politica. Ii multumesc in mod special primarului Emilian Francu, el a sustinut cel mai mult initiativa mea, iar acum mai ramane doar ca ministerul sa implementeze proiectul la nivel educational”, afirmat Marcel Boboc, cel care a initiat proiectul si totodata membru in Biroul Federal al FR Box.

Cu fiecare an, la Ramnicu-Valcea va mai sosi cate o generatie de tineri pugilisti, aleasa pe spranceana de oficiali. “Peste patru ani vom avea 120 de tineri care vor studia aici. Nu ne mai dorim ca sportivii nostril sa aiba probleme cu limba romana, e foarte important pentru performanta ca ei sa studieze in acelasi timp fiindca nu toti vor ajunge acolo unde viseaza, iar daca dupa terminarea liceului nu vor avea nicio cultura generala, atunci se vor pierde ca si indivizi”, a mai afirmat Boboc.

Related posts

*

*

Top