Centrul de pregatire Ciprian Sora isi deschide vineri portile la Sala Polivalenta!

Clubul Sportiv Ciprian  Sora, membru al FRAMC si Local Kombat are deosebita placere sa va invite la ceremonia de inaugurare a unui centru de pregatire modern atat pentru publicul larg cat si pentru sportul de performanta. Fitness, Aerobic, Kangoo Jumps, Zumba, Kick-Boxing, K1, Muay-Thai,Arte Martiale pentru copii, Masaj.

Evenimentul va avea loc vineri ,16.11.2012 orele 18:00-20:00 la Bucuresti,Sectorul 4, Str Calea Piscului nr 10 in Parcul Tineretului, Sala polivalenta etajul 1.

Vor participa personalitati importante din lumea sportiva nationala si internationala, presa sportiva si televiziunile nationale, astfel incat programul va cuprinde:

-primirea invitatilor,cocktail in prezenta lui Sora Ciprian si a invitatilor sai

-taierea panglici inaugurale de catre Sora Ciprian si a partenerilor sai                        alocatiune sustinuta de Sora Ciprian si a invitatilor sai special

-Conferinta de presa si interviuri

-demonstratii oferite de Clubul Sportiv Ciprian Sora

-diverse surprize si alti invitati speciali

Sala Clubului Sportiv Ciprian Sora  este dispusa pe o suprafata de aproximativ 820 m². Din care  400 m² fiind alocati salii de fitness, 300 m² pentru kick-box  si 120 de m² revin incaperii unde au loc activitatile ce tin de aerobic. Dispunem de  varful de gama PANATTA-EVO FIT in ceea ce priveste aparatura pentru fitness, 6 biciclete, 5 steppere eliptice si 5 benzi de alergat.

Restul aparaturii este in formula completa, astfel avand posibilitatea de a-i multumi pe cei care sunt obisnuiti cu greutatile mari, dar si pe cei care vor doar sa se mentina in forma. Ne desfasuram activitatea sportiva intr-un spatiu familiar si prietenos, locatia fiind una aerisita fara compartimentari. Astfel aparatura fiind dispusa intr-un plan open-space.

Related posts

*

*

Top