Un colos din Ucraina, adversarul lui Bogdan Dinu in sferturi la Biggers Better

bogdan dinu biggers betterIn urma tragerii la sorti care a avut loc ieri, Bogdan Dinu si-a aflat adversarul din sferturile de finale ale turneului piramidal Biggers Better, acolo unde castigatorul serii va pleca acasa cu un cec in valoare de 15.000 de dolari.

Buzoianul in varsta de 26 de ani se va duela pentru un loc in semifinale cu ucraineanul Dimitry Bezus, un colos de 1,99 metri si 115 kilograme, insa are marele avantaj ca acesta din urma este un specialist in meciuri pe reguli de K-1, fiind debutant in box. Bezus (24 de ani) este cunoscut publicului din Romania dupa ce anul trecut a luptat in cadrul galei Superkombat World Grand Prix de la Craiova, pierzand prin descalificare in repriza a treia din cauza unei lovituri neregulamentare.

In cazul in care va trece de Bezus, in turul secund, Bogdan Dinu il va infrunta pe castigatorul dintre Symon Was (Polonia) si Vladimir Toktasinov (Rusia), care la randul lor sunt specialist in kickbox, astfel ca romanul este considerat marele favorit al turneului de 8 care se va desfasura in aceasta seara de la ora 22:00 in statiunea greaca Halkidiki, urmand sa fie transmis in direct pe Eurosport.

9 este numarul de victorii obtinute de Bogdan Dinu din tot atatea posibile

Celelalte doua meciuri din sferturile de finala sunt: Nikolas Tsoukalas (Grecia) vs Edmont Baltatzis (Grecia) si Ozkan Cetinkaya (Turcia) vs Alexander Kartozia (Georgia).

Un al duel interesant care va avea loc in aceasta seara la Biggers Better 23 este cel dintre colosul american de origine romana Radu Spinghel (2,14 metri) si bulgarul Lyubor Simeonov  (2,06 metri).

Related posts

*

*

Top