Concluziile lui Le Banner dupa Superkombat Resita: “Sunteti precum Olanda acum 10 ani!”

jerome le bannerPrezent din nou in Romania dupa ce in 2010 a asistat la K-1 World Grand Prix Bucuresti, legendarul Jerome Le Banner s-a declarat uimit de ascensiunea Superkombat, dar si de calitatea sportivilor romani.

Foarte jovial, francezul s-a imbratisat si a stat de vorba cu Raul Catinas, fostul sau coleg de la Chakuriki, chiar daca acesta din urma avea sa-l intalneasca sambata pe elevul sau Brice Guidon. “Am ramas prieteni dupa perioada din Olanda, acolo unde am facut de multe ori sparring. Am vorbit acum si e posibil sa va mai vizitez, dar nu doar sa stau pe marginea ringului”, a declarat Le Banner pentru luptatorii.ro

In varsta de 41 de ani, cel poreclit “Regele neincoronat al K-1” are urmatorul meci programat pentru 30 mai si intentioneaza sa efectueze in perioada urmatoare un stagiu de pregatire alaturi de Catinas si Benjamin Adegbuyi la Respect Gym.

“E mai mult decat clar acest progres incredibil. Romania este precum Olanda acum 10 ani, poate domina din acest punct de vedere. Mi-au placut Sebastian Ciobanu, Catalin Morosanu si Raul Catinas, au nivel de top”, a spus Le Banner la finalul galei Superkombat World Grand Prix, promotia condusa de Eduard Irimia si Bograve lansand si o editie limitata de ceasuri dedicate legendei K-1, dar si vedetelor galei, Morosanu si Catinas.

De altfel, omul devenit cunoscut si datorita rolurilor sale in diferite productii cinematografice s-a declarat incantat si de ospitalitatea romaneasca, ajungand sa o compare cu Japonia. “La cantarul oficial au fost aproape 1.000 de oameni prezenti, doar in Japonia am mai vazut asa ceva. A fost imbulzeala la poze, la autografe, a fost o surpriza extrem de placuta.Am primit si o caricatura cu chipul meu de la un faimos caricaturist roman (n.r. Stefan Popa Popas). Cu siguranta, daca voi fi invitat, revin cu placere aici”, a mai precizat francezul la capatul experientei sale in Romania.

Related posts

*

*

Top