Constantin Bejenaru, sub comanda celui care l-a antrenat pe Holyfield

Pugilistul român Constantin Bejenaru, primul campion al circuitului Biggers Better, a semnat de curând o înţelegere cu promoţia BBB Inc, valabilă până în anul 2017.

 

Fostul campion naţional al greilor se va antrena de acum în Statele Unite ale Americii sub comanda reputatului antrenor Don Turner, cel care i-a pregătit, printre alţii, pe Evander Holyfield şi Michael Grant. Pe 24 februarie, Bejenaru se va bate într-un meci vedetă al galei Biggers Better 10 organizată în Bulgaria, iar pe 14 aprilie într-o altă gală care va avea loc la Paris.

 

“De acolo, Bejenaru va călători între SUA şi Europa pentru a se lupta şi antrena cu arhitectul lui Holyfield în victoria obţinută în faţa lui Mike Tyson, domnul Don Turner. Rămâneţi aproape pentru a afla care va fi drumul său către titlul mondial la categoria grea”, a anunţat preşedintele promoţiei BBB, JC Courreges.

 

În vârstă de 27 de ani, Bejenaru a devenit în decembrie primul rege al turneului Biggers Better, o competiţie organizată pe reguli de box şi care reuneşte sportive de la categoria grea din box, kick-box şi muay-thai. În total, în mai puţin de patru luni, pugilistul născut la Ungheni a câştigat nu mai puţin de 40.000 de dolari.

Related posts

*

*

Top