Cristian Ciocan isi apara centura WBO in fata lui Konstantin Airich

ciocanLocul #15 in lume la categoria grea in topul Boxrec si pe pozitia #6 in clasamentul WBO, Cristian Ciocan (15 – 3 – 0)  isi va pune in joc, pe 11 aprilie, la Berlin, pentru a treia oara in cariera centura de campion european. Pugilistul originar din Pechea il va infrunta pe veteranul Konstantin Airich (35 de ani), fostul detinator al titlului detinut acum de roman.

“De maine incep sparringurile si cantonamentul de o luna de zile pentru meciul cu Airich. Il cunosc foarte bine, insa in box niciodata nu se stie. Are lovituri foarte puternice, dar nu este tehnic. Loveste din topor, Doamne fereste sa te prinda cu o lovitura venita din fundul gradinii! M-am pregatit foarte bine, ca de obicei. Niciodata nu m-am considerat dinainte castigator”, a spus Ciocan pentru www.ziarulring.ro

Fost campion european WBO la grea in 2012, atunci cand a reusit surpriza si l-a facut KO pe Ondrej Opala, Airich are 28 de meciuri la profesionisti, dintre care 19 victorii, 15 fiind obtinute inainte de limita. Nascut la Astana, in Kazahstan, acesta este stabilit de mai multi ani la Hamburg, la fel ca si Ciocan. Ultimele sale 3 meciuri au insemnat tot atatea infrangeri, la ultima, in decembrie 2012, fiind facut KO de Manuel Charr chiar in prima repriza, duelul cu Ciocan urmand sa consemneze revenirea sa in ring dupa un an si jumatate.

Related posts

*

*

Top