Cum a descoperit-o Leo Frîncu pe campioana mondială Strikeforce

Fostul campion mondial la lupte Leo Frîncu a povestit pe blogul său personal cum a descoperit-o pe Ronda Rousey, cea care la începutul acestei luni a devenit campioană mondială strikeforce la categoria cocoş:

 

“Am cunoscut-o prima dată pe Ronda Rousey acum un an. Un bun prieten, Darrin Harvey, care a devenit managerul ei, m-a sunat şi mi-a spus: “Am o fată şi trebuie să o vezi. Este campioană olimpică la judo”. Când am auzit asta, am ştiut că este o sportivă de elită.
Ştiu de ce are nevoie un sportiv pentru a câştiga o medalie olimpică şi puţini o pot realiza. Ronda a venit la mine la birou şi mi-a spus care sunt planurile ei. Mi-a atras imediat atenţia. După doar două antrenamente l-am sunat pe Darrin şi i-am spus: “Ronda este viitoarea campioană mondială MMA”.

 

A fost începutul unei călătorii minunate. S-a născut un vis. Ronda mi-a zis mie şi lui Darrin să o convingem pe mama ei s-o lase să se apuce de o nouă carieră. Era pentru prima dată când mi se cerea aşa ceva. Ne-am întâlnit cu mama ei, AnnMaria De Mars în Venice, California, la o cină. Ea este o fostă campionă mondială de judo şi ştie ce înseamnă o nouă carieră. Ronda de abia a împlinit 24 de ani. “Sceptic” a fost cuvântul preferat al mamei sale. Ne spune că vrea ca fiica ei să se concentreze asupra carierei academice. Nu am putut s-o contrazicem, deoarece Ronda este o fată foarte inteligentă.
A fost o întâlnire intensă, simţeam că negociem viitorul Rondei. I-am cerut să ne acorde un an, iar acum putem să spunem că misiunea noastră a fost îndeplinită.

 

Sunt foarte noros că fac parte din această călătorie fantastică a Rondei Rousey. De la prima luptă la amatori până la titlul mondial, totul a fost impecabil, a dat dovadă de etică disciplină şi voinţă. I-am spus mereu că va reuşi. Ronda este una dintre cele mai bune sportive din lume. Şi va fi pentru mulţi ani de acum înainte.

 

Ca să-ţi îndeplineşti obiectivele ai nevoie de disciplină. N-ai nicio scuză dacă nu-ţi urmezi visele. Las-o pe Ronda Rousey să te inspire în pornirea spre îndeplinirea obiectivului tău”, a scris românul pe pagina sa.

Related posts

*

*

Top