Daniel Ghita, alaturi de Catinas si Adegbuyi la K-1 Final 16

Dupa aproape trei luni de incertitudine din cauza situatiei sale contractuale, Daniel Ghita a aflat ca se va bate in cele din urma pe 14 octombrie la K-1 Final 16, acolo unde alti trei sportivi din Romania sunt anuntati pe fight-card.

Desi toata lumea se astepta ca fostul SPP-ist sa se bata la Glory Series si chiar el spera la o revansa cu Gokhan Saki si Semmy Schilt, acesta este legat de K-1 pentru inca o lunga perioada de timp ca urmare a contractului semnat in primavara. Practic, starul roman risca sa ajunga intr-un litigiu de milioane de dolari dupa ce ulterior ajunsese la un acord si cu Glory.

In cele din urma s-a ajuns la un acord si, in proportie de 99%, Daniel Ghita se va lupta pentru marele premiu de un milion de dolari din K-1, organizatie cu care au mai semnat Catalin Morosanu, Raul Catinas si Benny Adegbuyi. Acestia se vor lupta pe 14 octombrie la Tokyo pentru calificarea in marea finala de la New York de pe 26 decembrie.

Printre cei care sunt anuntati pentru K-1 Final 16 se mai numara si campionii Superkombat, Sergey Lascenko, Ismael Londt si Pavel Juravliev, ca urmare a parteneriatului la nivel mondial dintre cele doua organizatii. De altfel,  pentru acest an, marele premiu pus in joc este de 1 milion de dolari, cel mai mare din istoria acestui sport.

Related posts

*

*

Top