Daniel Ghita a debutat in SUA cu o victorie in fata francezului Brice Guidon

daniel ghitaSupergreul Daniel Ghita a castigat prin KO cel de-al doilea sau meci din acest an dupa ce l-a trimis la podea pe francezul Brice Guidon inca din prima repriza. A fost succesul care i-a refacut moralul romanului, acesta transmitand ca este gata de aceasta data sa se impuna la turneul de final de an al promotiei Glory.

Dupa un prim schimb de picioare, “Samuraiul salbatic” a reusit sa-l blocheze pe francez, care s-a retras in corzi, iar sub un asediu de lovituri din partea romanului, si-a pierdut suflul. Intr-un moment in care incerca sa contreze si sa arunce o lovitura de dreapta, Guidon s-a trezit in secunda imediat urmatoare la podea. Ghita a profitat de eroare si l-a daramat pe colosul de 1,98 metri cu un croseu de stanga specialitatea casei. Era secunda 47 cand in sala a rasunat gongul de final de meci.

A fost al 35-lea succes inregistrat de sportivul roman de cand a debutat la profesionisti, in 2004, la Local Kombat 4. Imediat dupa victoria de la New York, romanul si-a reiterat dorinta de a castiga turneul de final de an, acolo unde anul trecut a pierdut in ultimul act in fata lui Semmy Schilt.

Tot la New York, Tyrone Spong s-a impus in turneul piramidal la categoria semigrea, invingandu-l in finala pe Dany Ilunga prin KO, insa dupa o decizie mai mult decat dubioasa a arbitrului de ring, in timp ce Rico Verhoeven l-a invins la puncte pe surinamezul Errol Zimmerman.

Related posts

*

*

Top