Daniel Ghita nu se mai bate pentru premiul de un milion de dolari!

Visul lui Daniel Ghita de a lupta in acest an pentru marele premiu de un milion de dolari, anuntat de cei de la K-1 pentru castigatorul din acest an al categoriei grea, nu se va mai realiza. Incepand din toamna, romanul se va bate pentru Glory Series, care tocmai a achizitionat promotia It’s Showtime, acolo unde acesta avea contract.

Chiar inaintea galei It’s Showtime de la Bruxelles, cei de la Glory au facut marele anunt. Desi majoritatea sportivilor semnasera si cu K-1 Global, se pare ca angajamentele acestora au fost anulate dupa ce sud-coreenii nu ar fi achitate bursele pentru K-1 Madrid.

Nici marele premiu de un milion de dolari pentru castigatorul turneului de grei anuntat de K-1 Global nu mai ramane in picioare, obiectivul pe care Daniel Ghita il anuntase pentru 2012. Acum, sportivul in varsta de 31 de ani se va bate in Final 16 la Glory, promotie care a anuntat un premiu de 400.000 de euro pentru campionul categoriei regina.

In plus, drumul sau va fi mult mai dificil deoarece in momentul de fata s-au reunit majoritatea starurilor. Semmy Schilt, Tyrone Spong, Errol Zimmerman, Remy Bonjasky si Gokhan Saki sunt sub aceeasi umbrela in momentul de fata, iar Final 16, care ar putea avea loc in toamna, se anunta a fi unul spectaculos. Singurii care sunt inca sub contract cu K-1 Global sunt Badr Hari si Cro Cop, asta pentru ca acestia au incasat banii in avans, astfel ca raman legati pana la un viitor litigiu sau  o intelegere amiabila, insa exista posibilitatea sa se bata in ambele promotii.

Related posts

*

*

Top