Dinu si Bot, la antrenament cu greii din Superkombat

Doi dintre cei mai buni pugilisti romani la categoria grea, Bogdan Dinu si Lucian Bot, se pregatesc in aceasta perioada pentru marea finala a show-ului de box Biggers Better, programata pentru 13 decembrie, la Lisabona.

Inaintea fiecarei competitii pe care au avut in acest an, cei doi au ales ca loc de antrenament sala Respect Gym din Capitala, acolo unde beneficiaza si de parteneri de sparring pe masura, campionii din Superkombat, Benjamin Adegbuyi, Raul Catinas si fratii Stoica. Mai mult, Lucian Bot a decis sa devina un membru permanent al team-ului condus de Alin Panaite.

Cei doi vor participa in Portugalia la piramida finala de 8, acolo unde sunt calificati toti sportivii care au castigat anul acesta un turneu Biggers Better. Daca Dinu s-a impus in Bulgaria, Bot a castigat surprinzator in Slovacia, desi venea dupa o perioada mult mai dificila in cariera sa.

Chiar daca e posibil sa se infrunte pe parcursul piramidei, Dinu si Bot au uitat de orice rivalitate si au decis sa devina parteneri de antrenament. La Lisabona are sanse sa se califice si un al treilea roman, Iulian Ilie, cel care va lupa pe 22 noiembrie, la Liepaja, in turneul pentru ultimul loc valabil la Biggers Better King.

Related posts

*

*

Top