Eduard Irimia: Luptătorii din Superkombat sunt liberi să lupte şi în Glory sau K-1

Preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, a vorbit despre posibilitatea ca din viitorul apropiat să îi putem vedea pe eroii promoţiei româneşti şi în Glory, acolo unde până în prezent este activ doar Daniel Ghiţă. De anul viitor, există posibilitatea ca Raul Cătinaş, Cătălin Moroşanu, Andrei Stoica, Benny Adegbuyi sau Bogdan Stoica să lupte în ambele promoţii.

“Nu e prima oara cand spun asta. Noi întodeauna am fost o promoţie deschisă la orice colaborare. Niciodată nu le-am impus sportivilor să refuze anumite oferte care lor li se par interesante. Noi întotdeauna am creat eroi de la 0, iar dovada cea mai bună este în România, unde i-am descoperit pe Moroşanu, fraţii Stoica sau Adegbuyi. Inclusiv Daniel Ghiţă, care acum este la Glory, s-a format la noi, are peste 20 de meciuri în Local Kombat. Dacă sunt invitaţi, toţi luptătorii din Superkombat sunt liberi să lupte şi în Glory sau o altă promoţie, nu vrem să-i blocăm într-un singur loc. Ei vor rămâne vedete în circuitul nostru, dar aşa cum s-a întâmplat cu Raul Cătinaş în Croaţia, iar în noiembrie cu Andrei Stoica la Legends, există şi posibilitatea ca ei să aibă meciuri în Glory. Chiar şi la K-1, chiar dacă noi am rupt relaţia de colaborare cu ei ca şi promoţie. Suntem deschişi la orice colaborare cu promoţiile serioase. Chiar am ajuns la un gentlemen agreement cu Pierre Andurand ca Superkombat si Glory nu sunt rivale, iar faptul ca sportivii de la Superkombat ar lupta acolo ar fi un lucru pozitiva pentru fani, care isi doresc sa vada meciuri intre luptatorii celor doua promotii”, a explicat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, pentru luptatorii.ro

Şi liderul Respect Gym, Alin Panaite, a comentat eventuala prezenţă a luptătorilor săi într-un alt circuit, pe lângă Superkombat. “Noi suntem produsul Superkombat, rămânem loiali promoţiei, vom lupta în continuare aici, suntem mulţumiţi, dar cu acordul lui Eduard Irimia, suntem dispuşi să acceptăm şi alte oferte, inclusiv de la Glory. Vom lupta cu cei mai buni din lume, nu ne temem de adversari”, a afirmat si antrenorul, completat de Mihai Constantin de la Scorpions Iasi, un alt club important din Romania: “Daca vom fi invitati cu Morosanu si Sebastian Ciobanu la Glory sau K-1, iar domnul Irimia va fi de acord, atunci vom accepta cu placere.”

Related posts

*

*

Top