Examen pentru Ion Pascu la Cage Warriors

ion pascuUnul dintre cei mai bine cotati luptatori de MMA ai Romaniei, Ion Pascu, revine in ring la doar doua saptamani dupa victoria de la Severin contra lui Izidor Bunea.

De data aceasta, sportivul in varsta de 31 de ani, care este antrenat de Horia Radulescu la Ministry of Martial Arts si Tudor Mihaita la Absoluto, a acceptat o lupta in ultimul moment, urmand ca de aceasta data sa aiba in fata un adversar mult mai bine cotat, pe suedezul Jack Hermasson.

Confruntarea dintre cei doi va avea loc vineri seara la Aman, in Iordania, in cadrul galei Cage Warriors Fight Night 11, in care main-event va fi duelul Phil Harris vs Kurban Khadziev. Acesta va fi debutul lui Pascu in Cage Warriors, promotie unde deja s-a remarcat un alt roman, Paul Marin.

Oponentul romanului, suedezul Hermasson, are 6 victorii si doar doua infrangeri in cusca, iar in cadrul Cage Warriors, a obtinut trei succese din tot atatea posibile, fiind favorit in disputa de maine seara, mai ales ca Pascu a aflat despre meci cu doar o saptamana inainte.

Related posts

*

*

Top