Final de an aglomerat pentru “Cobra” Iulian Ilie

Ploiesteanul Iulian Ilie, fost detinator al centurilor IBF International si IBF Intercontinental la cruiser, se pregateste sa revina in ring la finalul acestei saptamani, urmand sa participe din nou la show-ul Biggers Better. In ultima luna, fostul campion national la amatori s-a antrenat in Suedia, sub comanda lui Wally Munteanu, alaturi de care a mai avut o perioada buna in cariera sa.

iulien ilieIn varsta de 36 de ani, veteranul a boxat si in primavavara la Biggers Better, editia din Polonia, acolo unde a cedat in semifinale, insa acum este decis sa isi adjudece turneul piramidal si automat cecul in valoare de 15.000 de dolari. De data aceasta, vineri, la Riga, capitala Letoniei, Ilie este si favoritul competitiei la care mai participa alti 7 sportivi cu background din box amator, K-1 sau MMA, toti urmand sa se infrunte pe reguli de box profesionist in meciuri programate pe durata a 3 runde a cate 3 minute. Gala de vineri seara va fi transmisa in direct de Eurosport de la ora 22:00.

Romanul (20 – 7 – 2) vine dupa o infrangere inainte de limita in fata rusului Rakhim Chakhkiev, fost campion olimpic, insa Wally Munteanu este convins ca elevul sau poate castiga piramida si sa se califice totodata pentru finala Biggers Better din decembrie, acolo unde si-au mai asigurat biletele alti doi romani, Bogdan Dinu si Lucian Bot.

In cazul in care nu va reusi sa ajunga la marea finala, Ilie are asigurat un alt meci, pe 20 decembrie, in Germania, in aceeasi gala cu Cristian Ciocan si Flavius Biea, unde ar urma sa il infrunte pe bosniacul Damir Beljo, neinvins in cele 13 confruntari disputate pana acum la profesionisti.

Related posts

*

*

Top