Finala Superkombat 2013, Galati – Juravlev: “Revansa cu Benny nu se va incheia prin KO”

juravlev bennyIn portofoliul sau se regasesc victorii cu Gokhan Saki, Ismael Londt, Catalin Morosanu sau Sahak Parparyan, dar si titlul de campionul anului 2012 in Superkombat si cel de campion al promotiei nou-infiintate Legend. Nu a fost niciodata un showman si chiar o recunoaste: “Sunt doar un copil in aceasta lume de entertainment.”

Acum, pe 21 decembrie, in marea finala Superkombat de la Galati, ucrainianul Pavel Juravlev i-a acordat revansa lui Benjamin Adegbuyi, pe care l-a facut KO anul trecut la Bucuresti, si recunoaste ca va fi greu sa-l mai invinga pe colosul de la Respect Gym inainte de limita.

Alin Huiu: Pavel, ai avut parte de un an fabulos. Ai castigat titlul Superkombat, ai ajuns pana in semifinalele circuitului K-1 si te-ai impus in turneul Legend. Sunt sigur ca planul tau este sa-l inchei cu o victorie. Ce parere ai despre meciul cu Benny de pe 21 decembrie, de la Galati?
Pavel Juravlev: In orice competitie, principalul obiectiv este sa te impui, sa simti acel gust al victoriei. Iar acum, finala Superkombat nu va face exceptie! Vreau sa castig! Benny este un baiat extraordinar, un luptator puternic si de mare respectiva, intotdeauna am spus asta despre el. Dar niciodata nu voi spune ca poate castiga impotriva mea.

Data trecuta, la Bucuresti, l-ai invins printr-un KO. Crezi ca si de aceasta data meciul se va termina inainte de limita?
Sincer, nu mai cred ca se va intampla asa. Tot ce imi doresc este sa simt gustul victoriei din nou.

Ai urmarit ultimele meciuri ale lui Adegbuyi din acest an, cu Ismael Londt si Reamon Welboren? Crezi ca si-a imbunatit stilul, pare mai bun decat in urma cu 12 luni?
In orice caz, este diferit fata de la meciul cu mine. Dar o va puta demonstra si in gala de pe 21 decembrie? Asta depinde doar de el…si de mine!

Luna trecuta, la Moscova, ai avut sub 93 de kilograme. Benny cantareste aproximativ 120, crezi ca diferenta de gabarit se va resimti?
Aveam fix 91,800 kilograme, dar am boxat rau? Si data trecuta era o diferenta considerabila de kilograme, iar asta nu m-a impiedicat sa castig. Stiu cat de puternic este Benny, este foarte periculos, asa ca voi fi pregatit 100% pentru un meci incredibil cu el.

O ultima intrebare. Anul trecut, la turneul final, tu ai devenit campionul. De data aceasta, Redouan Cairo, D’Angelo Marshall, Frank Munoz si Giannis Stoforidis vor lupta pentru trofeul cel mare. Cine crezi ca este favorit?
Cred ca o sansa buna o are Cairo, este un luptator cu experienta, care a demonstrat un nivel foarte bun in ultima perioada.

Related posts

2 Comments

  1. fanbox said:

    La cum a aratat Juravlev la meciul din Rusia ..nu il vad bine pe Benny..desi si el este in forma

  2. fanbox said:

    si inca ceva..unde vad si eu programul galei cu adversarii romanilor…ca in afara de adversarii fratilor stoica si acuma a lui Benny..pe altii nu ii stiu

*

*

Top