FR Karate a stabilit obiectivul pentru etapa de Karate 1 din Slovenia

karateRomania va participa cu 10 sportivi la etapa de Karate 1, care va avea loc la finalul acestei saptamani in Slovenia, conducerea Federatiei Romane de Karate anuntand ca evenimentul va conta in special pentru testarea noii generatii de luptatori.

“Obiectivul la aceasta etapa de Karate 1 este de a testa o noua generatie de sportivi, majoritatea avand intre 18 si 23 de ani, scopul fiind selectarea celor mai buni sportivi care vor participa la Campionatul European de la Tampere, Finlanda, de la inceputul lunii mai”, a declarat presedintele FRK, Lucian Baroiu, pentru luptatorii.ro

Sportivii care formeaza delegatia tricolora sunt Iuliana Vlaic (-50 kg), Francesca Gogot (-50 kg), Cristina Panait (-55 kg), Adriana Boga (-61 kg), Ionut Ipate (-67 kg), Gini Duta (-67 kg), Costin Baroiu (-75 kg), Ionut Paun (-84 kg), Gabriel Morarus (-84 kg) si Paul Tutungiu (+84 kg).

Etapa de Cupa Mondiala de la Lasko (Slovenia) este importanta pentru sportivi, care pot acumula puncte in topul mondial, dar si ca pregatire pentru Campionatul Mondial. Este a treia runda a anului dupa cele organizate la Paris si Almere.

Related posts

*

*

Top