Fratii Juratoni, Viorel Simion si Pitbull Atodiresei, actiune caritabila pentru copiii orfani

juratoni2013Fitness Urban Bucureşti va organiza în aceste zile în incinta București Mall un eveniment caritabil intitulat “Un Moş Sportiv”, la care vor participa sportivii Viorel Simion, frații Juratoni și Ionuț “Pitbull” Atodiresei, dar și nume din zona modei, precum Adina Buzatu.

Evenimentul, ai cărui beneficiari sunt copii din centre de plasament şi familii defavorizate, care fac sport de performanţă, dar care nu îşi mai permit să continue antrenamentele, a început încă de vineri.

Duminică, pugilistul Viorel Simion, multiplu campion naţional, medaliat european şi mondial la box, câştigător al titlului WBC International, precum şi Bogdan şi Cezar Juratoni, multipli campioni naţionali la box, medaliaţi la CM şi CE de box, dar şi personalităţi din lumea showbiz-ului, precum Adina Buzatu, vor fi prezenţi la evenimentul de la București Mall începând cu ora 18.45.

La finalul evenimentului, donațiile le vor fi înmânate copiilor, care vor îmbrăca și creațiile Adinei Buzatu pentru o prezentare de modă.

 

 

Related posts

*

*

Top