Froch a confirmat revansa cu Bute pentru primavara lui 2013

Campionul mondial IBF la supermijlocie, Carl Froch, a declarat ca dupa meciul pe care il va disputa in noiembrie contra americanului Yusuf Mack va urma duelul revansa cu Lucian Bute, cel mai probabil in martie 2013.

Britanicul isi va apara titlul cucerit in fata lui Bute pe 17 noiembrie, tot la Nottingham, in timp ce romanul va avea un meci test cu rusul Denis Grachev pe 3 noiembrie la Montreal. Conform asteptarilor, Bute vs Froch se va disputa tot in Canada, Interbox avand de ales intre Montreal si Quebec City.

„Desi am 35 de ani, simt ca sunt la cel mai inalt nivel din punct de vedere fizic si sunt pe varful valului, dupa ce am devenit pentru a treia oara campion. Imi voi apara titlul, apoi voi avea revansa cu Bute si dupa aceea sper sa lupt impotriva lui Kessler”, a spus Froch in presa britanica.

Adversarul lui Bute de pe 3 noiembrie a fost ales de staff-ul Interbox tocmai datorita ca se aseamana stilului de lupta practicat de Froch, unul in care nu da inapoi indiferent de adversar. Meciul cu Grachev va fi primul pentru Lucian Bute la categoria semigrea dupa mai bine de sapte ani.

Related posts

*

*

Top