Ronald Gavril isi continua drumul spre titlul mondial

ronald-gavril-MediumRonald Gavril va disputa in acest week-end al 16-lea sau meci la profesionisti in capitala boxului mondial, Las Vegas. Pe locul 42 în topul global al categorie supermijlocii, protejatul lui Floyd Mayweather va lupta in deschiderea galei programate vineri noapte la Palms Casino Resort, unde main-event este confruntarea dintre Denis Shafikov si Rances Barthelemey.

Cu 14 victorii si un singur esec, bacauanul il va infrunta pe spaniolul Mariano Hilario, un pugilist in varsta de 28 de ani care are in palmares 13 succese si 4 infrangeri. Anul trecut, ibericul a cuceri titlul Uniunii Europene si WBC Mediteranean la supermijlocie, iar in luna mai a acestui an a luptat si pentru centura europeana, pierzand prin TKO in runda a opta.

De-a lungul carierei, adversarul lui Ronald Gavril a mai infruntat alti doi romani. In 2011 l-a facut KO pe Florin Foia, iar in 2012, a castigat de doua ori la puncte impotriva lui Rafale Chiruta. In prezent, spaniolul se afla pe 92 in clasamentul mondial, astfel ca un succes al lui Gavril in disputa de vineri noapte l-ar putea duce pe roman in primii 30 la categoria sa de greutate.

Related posts

*

*

Top