INTERVIU – Sebastian Ciobanu: Nu am apucat sa ma bucur de victoria cu Poturak

“Fiul lui Dracula” Sebastian Ciobanu a reusit, la o distanta de 4 ani, sa-l invinga si pe cel mai mare dintre fratii Poturak, pe Dzevad, la Superkombat Arad, iar acum se pregateste pentru Superkombat Final Elimination, programat pe 10 noiembrie la Craiova. Intr-un interviu acordat Sportarad.ro, Ciobanu a vorbit despre meciul cu bosniacul, dar si planurile sale pentru acest final de an.

– Sebi, ai fost protagonistul unuia dintre cele mai spectaculoase meciuri ale galei de la Arad? Cum l-ai simţit pe partenerul tău de întrecere din ring?

– Mă bucur că am revenit la Arad deoarece am amintiri foarte frumoase din acest oraş. Acum 4 ani l-am învins pe Dzenan Poturak, iar acum, ca printr-o ironie a sorţii, am fost aici să lupt cu fratele lui, Dzevad Poturak, un adversar de talie internaţională, cu experienţă vastă. Dar, am făcut un meci foarte bun, peste aşteptarile mele, fiindcă am excelat la tehnica de braţe unde credeam ca Poturak îmi este superior.

– Te-a ajutat şi publicul? Pe parcursul rundei a treia s-a strigat fără întrerupere numele tău…

-Lumea de aici m-a susţinut şi m-a incurajat încă din prima secundă a meciului şi îi sunt recunoscătoare.

– Cât de importantă este prezenţa lui Cătălin Moroşanu lângă tine la astfel de meciuri?

– Cătălin Moroşanu m-a ajutat mult în obtinerea acestei victorii, m-a încurajat mereu din colţul meu. Suntem colegi de antrenamente şi prieteni buni în viaţa de zi cu zi.  Ne uneşte mult şi sportul pe care îl practicăm.

– Cu excepţia lui Răzvan Ghiţă, care a pierdut finala cu cehul Kleibl, românii au făcut din nou legea în ring.  Sunt luptătorii din ţara noastră tot mai pregătiţi să facă faţă marilor competiţii?

– Promotorul Eduard Irimia a reuşit ca prin galele Superkombat să creeze un produs internaţional, cu expunere media incredibilă. Ca şi popularitate, K-1 vine imediat după fotbal. Domnul Irimia a reuşit să descopere printre români luptători foarte valoroşi, care acum sunt cunoscuţi în toată lumea. Sper ca noi să fim un exemplu pentru tinerii care vin din urmă. Pentru cei care acumulează energii negative, le recomand să lupte doar în ring, niciodată în afara lui.

– Cum te-ai simţit la Arad ş ice notă ai acorda organizatorilor pentru gala de la Galeria Mall?

– Nu stau prea mult pe gânduri şi-i dau notă maximă. LaArad aş reveni cu mare plăcere datorită publicului deosebit de călduros şi pentru prietenii pe care am reuşit să mi-i fac acolo. Am reuşit să obţin o victorie importantă pentru cariera mea, aşa că sunt foarte fericit, iar Aradul îmi va rămâne mereu în suflet.

– Ce-ţi propui pentru finalul acestui an?

– Anul se apropie de final, dar nu am timp să mă bucur foarte mult de victoria cu Poturak, deoarece pe 10 noiembrie voi lupta in Superkombat Final Elimination de la Craiova. Dacă voi învinge, mă voi califica în piramida finală, unde premiul cel mare este un Mitsubishi Pajero, pe care mi-aş dori mult să-l câştig. Cu ajutorul lui Dumnezeu pot reuşi asta. Sunt deja în plină pregătire şi sunt gata să înfrunt orice adversar.

Related posts

*

*

Top