It’s Showtime a semnat un parteneriat cu noii proprietari K-1

În ciuda faptului că decăderea K-1 din 2010 a însemnat o adevărată lovitură pentru sportivi, care aveau de încasat sume uriaşe din burse, promoţia olandeză It’s Showtime a anunţat azi că a semnat un parteneriat pe termen lung cu noii patroni ai promoţiei K-1.

 

“Cu efect imediat, It’s Showtime a semnat un contract pe mai mulţi ani cu noul deţinător al K-1, Mike Kim. Compania lui Kim se numeşte K-1 Global şi are sediul în Hong Kong. Deşi noua compania nu are nici o obligaţie faţă de noi, ea a plătit toate datoriile către noi în această săptămână”, a transmis promoţia lui Simon Rutz într-un comunicat.

 

Conform aceleiaşi surse, K-1 va organiza în acest an 4 eveniment mari, incluzând Final 16 şi Final 18 la categoria mijlocie şi la cea grea. În maxim trei săptămâni ar urma să fie anunţat şi programul viitor. Despre premii, se spune doar faptul că vor fi unele colosale.

 

Dacă It’s Showtime s-a grăbit deja să anunţe parteneriatul, nu acelaşi lucru se poate spune despre Golden Glory, olandezii precizând încă de la începutul anului că i-au acţionat în judecată pe japonezii de la K-1 pentru recuperarea datoriilor, dar şi faptul că anul acesta vor începe o competiţie proprie, cu premii totale de câteva milioane de dolari.

Related posts

*

*

Top