Iulian Ilie promite spectacol in fata a 30.000 de spectatori

Pugilistul ploiestean Iulian Ilie (18-5-2) va pleca maine spre Elvetia, acolo unde va boxa impotriva campionului WBO european Nuri Seferi (31-6-2) in cadrul galei in care main-event este duelul dintre Wladimir Klitschko si Tony Thompson.

Sportivul in varsta de 34 de ani s-a pregatit in ultima perioada doar la Ploiesti deoarece adversarul sau de sambata este legitimat la acelasi club, astfel ca au decis sa se evite pana vineri, atunci cand va avea loc cantarul oficial.

“Am facut sparring cu baieti de aici din zona, insa ma simt in forma. Seferi este un pugilist pe gustul meu. Stilul sau imi convine mult. Il voi astepta la bataie. Va promit ca ma voi intoarce invingator din Elvetia”, a declarat Iulian Ilie pentru luptatorii.ro

Meciul dintrei cei doi se va desfasura pe durata a opt reprize, chiar daca initial era vorba ca intalnirea sa fie una pentru centura WBO European detinuta in prezent de elvetianul de origine albaneza.

In cadrul galei se va lupta si romanca Eva Marcu, pentru doua centuri mondiale, WIBF si GBU. Adversara ii va fi Aniya Seki, o japoneza stabilita in Elvetia.

La evenimentul care se va desfura pe Stade de Suisse din Berna sunt asteptati 30.000 de spectatori.

2 centuri a detinut Ilie in cariera: IBF Intercontinental si IBF International

Related posts

*

*

Top