Iulian Ilie se intoarce in tara dupa cosmarul din Letonia

iulian ilieAccidentat grav in urma confruntarii cu belgianul Tambwe Djeko in sferturile de finala ale Biggers Better, pugilistul Iulian Ilie a fost externat marti din spital, iar in cursul serii urmeaza sa ajunga in Romania.

Diagnosticat cu dubla fractura la piciorul drept, dar si ruptura de ligamente, ploiesteanul a fost operat de urgenta la un spital din Liepaja, acolo unde a avut gala. Supravegheata non-stop de antrenorul sau Wally Munteanu, acesta a tinut sa le multumeasca oficialilor Biggers Better, dar si lui Stephane Cabrera, pentru faptul ca acestia au suportat costurile operatiei, dar si biletele de avion pentru retur, programate initial pentru sambata.

In varsta de 36 de ani, pugilistul roman are sanse mici sa isi mai continue cariera, recuperarea dupa o astfel de interventie chirurgicala durand minim 12 luni. Chiar si asa, Iulian Ilie se poate retrage dupa o cariera impresionanta.

Cu 20 de victorii, 7 infrangeri si doua remize la profesionisti, Ilie a cucerit pe rand titlurile IBF International si Intercontinental la categoria cruiser, iar printre adversarii pe care i-a intalnit de-a lungul anilor se numara Rakhim Chakhkiev, Dawid Kostecki si Pawel Kolodziej. De asemenea, in palmaresul sau se regaseste si un titlu national la amatori, categoria mijlocie, cucerit in 2001.

Related posts

2 Comments

    • alin said:

      S-a precizat in primul articol, a cazut cu toate greutatea corpului pe picior in timp ce incerca sa se ridice dupa lovitura care a cauzat KO-ul.

*

*

Top