Jo Jo Dan e gata de revenire. “In toamna va avea un meci important!”

 

La peste 10 luni dupa esecul cu Selcuk Ayidin, Jo Jo Dan si-a reluat pregatirile in Canada si promotorul sau ii anunta o revenire spectaculoasa in fata unuia dintre pugilistii clasati in top 10 la WBC, acolo unde romanul a revenit in top direct pe pozitia a 6-a.

Chris Ganescu a declarat pentru luptatorii.ro ca Jo Jo (29-2-0) a inceput deja sparringul cu diversi sportivi inca de acum o luna, iar in maxim cinci saptamani va fi in forma maxima, astfel ca urmatorul meci este aproape.

“In toamna va avea un meci important cu un pugilist de top. Speram ca pana la 15 septembrie sa stim exact cand va avea loc revenirea oficiala in ring. Obiectivul nostru este sa revenim in top 5 la WBC, acolo unde am fost inainte de meciul cu Selcuk Ayidin”, ne-a declarat Ganescu.

Desi a primit o oferta foarte buna de la Selcuk Ayidin acum doua luni pentru a-i fi partener de sparring inainte de lupta cu Robert Guerero, Jo Jo nu s-a mai dus pana la urma in cantonamentul din SUA si a ramas sa se pregateasca in Canada.

In varsta de 31 de ani, sportivul nascut la Giurgiu are doar doua esecuri din cariera, ambele contra turcului Selcuk Ayidin, insa de fiecare data dupa mari controverse. Din cauza accidentarii suferite la maxilar in ultimul meci cu turcul, din noiembrie 2011, romanul a pierdut si centura WBC CABOFE, care acum este detinuta de Simeon Hardy.

Intre timp, Jo Jo a profitat de pauza si s-a casatorita cu logodnica sa, care i-a si daruit in primavara un fiu, pe Nicolas Dorian.

Related posts

*

*

Top