Jo Jo Dan se intoarce pe Broadway in drumul spre glorie

jo jo danPugilistul roman incearca sa isi regaseasca foamea de performanta in Statele Unite ale Americii si vrea sa demonstreze ca esecurile cu turcul Selcuk Aydin au fost niste greseli. Cu un nou promotor, in persoana lui Lou Di Bella, Jo Jo Dan va disputa pe 4 aprilie cel de-al doilea sau meci consecutiv la New York dupa ce in decembrie a revenit in ring cu succes in celebrul oras de pe Coasta de Est.

Inca locul #6 in topul WBC la welter, Jo Jo (30 – 2 – 0) il va infrunta pe cubanezul Damian Frias (19 – 6 – 1), un stangaci care este foarte periculos, in ciuda faptului varstei (36 de ani) si a faptului ca are un palmares modest. In 2011 l-a invins pe Henry Crawford (21 – 1 – 0), care s-a si retras din cauza acestui esec, iar anul trecut a pierdut in urma unei decizii controversate cu Vitaliy Demyanenko (22 – 0 – 0).

Meciul dintre cei doi se va disputa la Roseland Ballroom din New York pe durata a 8 reprize, iar pe cardul galei mai sunt anuntati fostul campion mondial la semimijlocie Yuri Foreman si portoricanul Gabriel Bracero.

Related posts

*

*

Top