Jo Jo Dan l-a provocat pe campionul mondial Keith Turman

jojo danRevenit pe turnanta dupa victoria impotriva canadianului Kevin Bizier (21 – 0 – 0), Ion Ionut Dan, alias Jo Jo Dan, este increzator in sansele sale ca va deveni al cincilea roman campion mondial din istoria boxului profesionist. Numarul #5 in topul WBC si #11 WBA, pugilistul stabilit la Montreal a lansat o provocare oficial pe campionul interimar la categoria welter in versiunea WBA, Keith Turman.

“Il provoc oficial pe campionul mondial WBA interimar Keith Thurman. Toata cariera mea am cautat cele mai grele provocari. Sa inving un campion neinvins inca, si la el acasa, în SUA, este obiectivul care ma motiveaza la maxim”, a scris Jo Jo Dan pe pagina sa oficiala de facebook. Acesta le-a transmis in ultima perioada provocari si lui Shawn Porter si Luis Carlos Abregu, insa acestia nu au dat niciun raspuns.

In varsta de 32 de ani, Jo Jo Dan are doar doua infrangeri in cele 34 de meciuri disputate la profesionisti, ambele in fata lui Selcuk Aydin, insa primul esec, consemnat in iunie 2010, a creat mari controverse la nivel mondial, turcul beneficiind din plin de clementa judecatorilor deoarece a luptat pe propriul teren.

Thurman (24 de ani) a cucerit titlul WBA interimar in iulie anul trecut, cand l-a facut KO pe argentinianul Diego Gabriel Chaves, iar in decembrie, si l-a aparat cu succes, printr-o victorie inainte de limita cu mexicanul Jesus Soto Karass. In cele 22 de meciuri disputate la profesionisti, a obtinut tot atatea victorii, dintre care 20 prin KO.

Related posts

*

*

Top