Librado Andrade, împins în faţa lui Bute

Negocierile pentru următorul meci al lui Bute par mai dure decât la prima vedere. Deşi campionul mondial IBF şi-a manifestat în nenumărate dorinţa de a-i întâlni pe Carl Froch, Bernard Hopkins sau Andre Ward, oficialii televiziunii Showtime par să aibă alte planuri pentru român.

 

Conform preşedintelui FR Box, Rudel Obreja, americanii de la Showtime vor să-l împingă pe mexicanul Librado Andrade pentru un nou meci cu Bute. “Actualul director de acolo este un fost oficial la Golden Boy Promotion, acolo unde are contract mexicanul. Însă trebuie spus că HBO ar putea să intre pe fir. În plus, contractul cu Showtime poate fi anulat chiar dacă ar mai trebui disputat un meci prin intermediul lor”, a dezvăluit Obreja.

 

Lucian şi Andrade s-au mai bătut de două ori. Prima oară în 2009, românul s-a impus la decizie, iar un an mai târziu l-a făcut KO pe mexican în repriza a patra. În vârstă de 33 de ani, Andrade este în acest moment şi challengerul obligatoriu impus de IBF. Practic, Bute ar putea amâna până în septembrie o nouă întâlnire cu mexicanul.

 

În altă ordine de idei, deoarece sunt probleme cu găsirea unui adversar de calibru pentru Lucian Bute, meciul programat pe 14 aprilie ar putea fi amânat cu cel puţin o lună. “E nevoie de pregătire şi programul trebuie făcut din timp”, a explicat preşedintele FR Box. Astfel, următorul duel al campionului IBF la supermijlocie ar putea avea loc în luna mai.

 

Pe lângă Andrade, singura variantă viabilă în momentul de faţă pentru a nu rupe contractul cu Showtime ar fi americanul Andre Dirrel. Revenit în ring după ce aproape doi ani a avut probleme neurologice, fostul participant la Super Six a transmis că e gata să se bată cu Lucian Bute.

Related posts

2 Comments

  1. Razvanel_1975 said:

    daca se mai bate inca o data cu andrade,il ia si de nevasta.il stie mai bine decat pe gagica lui :)))))

  2. Lovin said:

    In locul lui Bute, as renunta la centura decat sa ma mai bat o data cu mexicanul. Golden Boy trebuie sa inteleaga ca omul nu mai face fata la niciun nivel.

*

*

Top