Lucian Bot îl urmează pe Bogdan Dinu în marea finală Biggers Better

Greul clujean Lucian Bot a câştigat turneul piramidal Biggers Better care a avut loc lafinalul săptămânii trecut în Slovacia şi în decembrie va lupta pentru marele premiu în valoare de 25.000 de dolari, acolo unde vor participa toţi învingătorii de anul acesta, inclusiv Bogdan Dinu.

Într-un moment în care puţini mai credeau în şansele sale, sportivul a găsit resursele necesare pentru a-şi relansa cariera. După ce timp de o lună s-a pregătit alături de eroii din Superkombat, sub comanda lui Alin Panaite, Bot s-a prezentat complet schimbat la evenimentul din Slovacia, transmis în direct de Eurosport.

Mult mai agresiv şi determinat faţă de ultimele sale jocuri, pugilistul în vârstă de 33 de ani s-a impus clar, la puncte, în duelurile cu Patryk Proszek (Polonia) şi Roman Kracik (Cehia). Lipsa anterioară de pregătire şi-a spus cuvântul în finală, acolo unde a cedat iniţiativa, însă a reuşit să compenseze prin lovituri mai clare, iar după extra-round, a fost declarat învingător în faţa favoritului local Lukas Horak.

Graţie acestui succes, Lucian Bot a încasat un cec în valoare de 15.000 de dolari, iar în decembrie va lupta pentru coroana de rege al Biggers Better pentru anul 2013, acolo unde este calificat şi Bogdan Dinu, învingătorul turneului care a avut loc în septembrie, la Varna, în Bulgaria.

Related posts

*

*

Top