Lucian Bute, favoritul caselor de pariuri in lupta cu Carl Froch

Cu totii stim despre amploarea pe care a luat-o pariurile in ultima vreme, multe meciuri fiind suspendate tocmai din simplul motiv ca s-au plasat sume imense pe anumite evenimente. Mentionam aici meciurile de Liga I, din Croatia, Serbia si, in general, Europa de Est, cat si unele meciuri extrafotbalistice care s-au lasat cu profituri uriase pentru cei care au pariat cu cap.

 

Insusi Mayweather este un adept al acestui stil de viata, plasand o mare parte din veniturile sale din box pe anumite partide care au loc pe continentul nord american. Ultima sa isprava, postata pe twitter, a uimit intreaga lume, presa vuind saptamani intregi dupa ce acesta a mizat 1 milion de dolari pe o intoarcere de senzatie in NBA. Norocul, inspiratia si ceilalti factori necesari unui parior de succes au condus la venituri uriase, chiar si pentru un boxeur cu o bursa atat de impresionanta precum cea a lui Floyd Mayweather.

 

Cercetam zilele trecute oferta Unibet Romania, in sectiunea pariuri si cote Unibet, si nu m-am putut abtine sa nu ma uit la sansele lui Lucian Bute in lupta sa cu Carl Froch. Spre deosebire de adversarii trecuti, englezul pare sa fie vazut cu ochi buni de catre casele de pariuri, care, astfel, nu mai pun la bataie non-cote cuprinse in intervalul 1.02-1.10, lasandu-l totusi pe roman in pozitie de favorit, dar cu 1.50-1.55 pentru un eventual succes.

 

Pana una alta, voi v-ati decis pe cine sa va puneti increderea si banii? Merita incercata si posibilitatea inregistrarii unui KO de partea oricarui combatant @ 2.20, de vreme ce Mister KO este in ring si ar putea termina batalia inainte de gongul final.

Related posts

*

*

Top