Meci de moral pentru Daniel Ghita la New York

daniel ghitaFinalistul piramidei Glory de la Tokyo va lupta sambata noapte, la New York, in cadrul celui de-al noualea eveniment pe care promotia infiintata recent il pune in scena. Pe cardul evenimentului mai apar finalistul Superkombat Cluj, Daniel Sam, castigatorul piramidei Superkombat Oradea 2011, Errol Zimmerman si  surinamezul Tyrone Spong, care va participa la turneul de 8 de la categoria semigrea.

Seria de 10 victorii consecutive a lui Daniel Ghita a fost intrerupta de Semmy Schilt, iar ulterior, in luna aprilie, romanul a mai cedat o data, fiind facut KO de turcul Gokhan Saki in revansa disputata la Istanbul. De aceasta data, cel poreclit “Samuraiul Salbatic” il va infrunta pe francezul Brice Guidon, care culmea a pierdut ultimele sale meciuri din cariera tot cu Schilt si Saki.

“Imi las trecutul in urma si ma concentreze pe prezent. Poti sa castigi sau sa pierzi, iar acum eu voi incepe de la 0. Nu as vrea sa vorbesc foarte mult despre calitatile adversarului meu, insa pot spune ca este un luptator puternic, care nu trebuie subestimat”, a declarat Ghita, care 34 de victorii si doar 9 infrangeri la profesionisti.

Desi nu a reusit niciodata sa ajunga in topul mondial, Guidon (27 de ani, 1,98 m si 105 kg) este recunoscut ca un luptator foarte incomod, iar in cariera a reusit sa castige impotriva unor sportivi precum Hesdy Gerges si Rico Verhoeven. Al doilea sau meci din cariera la profesionism a fost disputat la Brasov, in 2004, pe cand avea 19 ani, si l-a facut KO pe Remus Petrica.

Evenimentul din cel mai important oras american de pe Coasta de Est are programata si o piramida de 8 la categoria semigrea, printre protagonist numarandu-se Tyrone Spong si Dany Ilunga.

Iata cardul complet:

Piramida categoria semigrea
Tyrone Spong vs. Michael Duut
Filip Verlinden vs. Steve McKinnon
Brian Collette vs. Dustin Jacoby
Danyo Ilunga vs. Mourad Bouzidi

Superfight-uri la categoria grea:
Rico Verhoeven vs. Errol Zimmerman
Daniel Ghita vs. Brice Guidon
Daniel Sam vs. Anderson ‘Braddock’ Silva
Joseph Valtellini vs. Francois Ambang
Wayne Barrett vs. Mike Lemaire

Related posts

*

*

Top