Meci revansa intre Daniel Ghita si Errol Zimmerman la Tokyo

In toamna lui 2010, la Tokyo, Daniel Ghita intra in lumea buna a K-1 printr-un KO brutal aplicat unuia dintre luptatorii la moda din acea periaoda, Errol Zimmerman. De atunci, intre cei doi s-a creat o rivalitate, sportivul din Curacao anuntand in numeroase randuri ca isi doreste revansa. Promotia asiatica Glory i-a respectat dorinta, iar pe 21 decembrie, la Tokyo, cei doi colosi se vor infrunta din nou.

ghita zimmermanIn prezent, situatia este total schimbata. Daca acum trei ani, cel porecit “Bonecrusher” era favorit, in acest moment Daniel Ghita porneste cu prima sansa in conditiile in care in toata aceasta perioada si-a imbunatatit constant stilul de lupta, devenind unul dintre cei mai puternici luptatori din lume. De altfel, portalul LiverKick il claseaza pe roman pe locul 3 mondial, in timp ce Zimmerman se afla pe 8.

Dupa ce a inregistrat trei infrangeri consecutive, Zimmerman si-a revenit, reusind luna trecuta sa-l invinga prin KO pe egipteanul Hesdy Gerges, in timp ce Daniel Ghita va intra in ringul de la Tokyo la doua luni de cand a pierdut finala turneului Glory de la Chicago, cedand surprinzator in fata lui Rico Verhoeven. Acelasi adversar, fost partener de sparring, pe care de multe ori il facea KO la antrenamente.

Cunoscut ca un luptator extrem de talentat, dar care nu este constant in pregatire, sportivul de la Hemmers Gym cu siguranta isi va dedica urmatoarea luna unui antrenament spartan din dorinta de a-si lua revansa, iar confruntarea de la Tokyo va fi una de totul sau nimic.

Related posts

*

*

Top