Meciul lui Bogdan Juratoni din semifinale, transmis in direct si in Romania

juratoniRomania si-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box amator de la Minsk, iar fanii lui Bogdan Juratoni il vor putea urmari pe acesta in direct, urmand ca postul GSP TV sa transmita semifinalele si finalele competitiei continentale.

Pugilistul medaliat cu bronz la Mondialele din 2011 si-a asigurat deja bronzul la categoria -75 de kilograme dupa l-a invins pe favoritul gazdelor Vitali Bondarenka, iar vineri va lupta pentru accederea in finala contra ungurului Zoltan Harcsa.

Dupa foarte multa vreme, un post de televiziune din Romania va transmite meciurile disputate de pugilistii amatori, urmand ca vineri si sambata, semifinalele si finalele sa poata fi urmarite in direct pe GSP TV.

Bogdan Juratoni, pregatit de Marian Simion si Relu Auras, va boxa in prima sesiune a semifinalelor, programata sa inceapa vineri de la ora 14:00, fiind in meciul cu numarul 8. In cea de-a doua semifinal de la -75 de kilograme, campionul mondial Evgeny Khytrov il va infrunta pe irlandezul Jason Quigley.

Related posts

*

*

Top