Miodrag Olar, invingator la Batalia pentru Spania

miodrag olarLa trei luni dupa ce s-a impus intr-un super-fight in cadrul K-1 Max Final 4 din Azerbaidjan, Miodrag Olar a mai bifat un succes, tot la puncte, de data aceasta la Mallorca, in Spania, ajungand la victoria cu numarul 28 din cariera.

Sportivul de la MetalBox Arad a trecut de favoritul local Dario Ibanez in cadrul unui eveniment desfasurat sub steagul K-1, o promotie departe de zilele in care era visul tinerilor luptatori. De altfel, in ultima perioada, japonezii s-au bazat in special pe gale mici din care au lipsit vedetele, preferand sa se bazeze in special pe localnici, cel mai bun exemplu fiind K-1 Max Final 4, acolo unde aproape jumatate dintre participanti erau azeri.

Revenind, Olar pare sa fie in cea mai buna forma a carierei, dovedind ca poate face fata cu brio la mai multe categorii de greutate. Dupa ce la sfarsitul lui august il invingea la categoria -80 de kilograme pe grecul Alexandros Chatzichronoglou, in doar 10 zile a ajuns sa lupte la categoria Max, unde a pierdut strans in fata unui spaniol. Acum, banateanul pare sa se fi convins ca -72 de kilograme este categoria sa, iar in iarna a obtinut un succes in fata azerului Babek Rustamov.

 

Related posts

*

*

Top